Cégismertető

A Biokör Technológiai és Környezetvédelmi Kft. 1988-ban alakult, 1994-től akkreditált vizsgálólaboratóriummal rendelkezik.

Laboratóriumunk környezetvédelmi mérési feladatokat lát el, továbbá szakképzett munkatársaink szakértői tevékenységet is végeznek. Cégünk számára fontos, hogy partnereink magas szintű szakmai segítséget kapjanak.

Cégünk mintavételezést, általános kémiai és szerves kémiai, ökotoxikológiai és mikrobiológiai vizsgálatokat végez, amelyről részletesen a Szolgáltatások pont alatt tájékozódhatnak. Tevékenységi körünk a hazai szabályozáshoz igazodik, a jogszabályokban rögzített vizsgálatokat végezzük az aktuális, elfogadott mérési módszerekkel.

Az ASZEK és a KSZGYSZ szakmai szervezetek tagjai vagyunk, így az általuk rendezett szakmai fórumokon megjelenünk, szakmai előadásokkal segítjük a felmerülő környezetvédelmi kérdések megoldását. Nagy örömünkre szolgál, hogy a Biokör Kft.-t a megrendelők és a szakmai szereplők, alvállalkozók egyaránt az ismert, megbízható vállalkozások között tartják számon.